FRANCOUSZKÁ MASOVÁ SPECIALITA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 200g kuřecích prsíček, 200g vepřové panenky, 200g hovězí svíčkové, sůl, ml. pepř, 2g sušené petržele, 40g hl. moky, 200g karotky, 200g hrášku, 200g brokolice, 80g sterilovaných žampionů, 80g drůbežích jater, 80g bylinkového másla, 80g cibule, 40g slaniny, 80g kečupu, 5 cl červeného vína, 40g másla, 6 cl oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso lehce naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem a sušenou petrželí. Maso opečeme na oleji a na výpeku orestujeme žampiony. Drůbeží játra opečeme na slanině, přidáme cibuli, kečup a červené víno. Jednotlivé druhy masa zdobíme orestovanými žampiony, bylinkovým máslem a drůbežími játry. Příloha: dušená rýže nebo bramborové hranolky.



FRANCOUSZKÁ MASOVÁ SPECIALITA. FRANCOUSZKÁ MASOVÁ SPECIALITA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1488 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz